Kategori: Ukategorisert

Mine favoritter no. 2

Det er våres og min inspirasjon går i grønt!

Jotun Lady Minty breezeminty breeze

 

Jotun Lady prismegrønnprismegrønn

 

every day balanceJotun Lady Everyday balance           grønn marmor Grønn marmor

grønne palmer

grønnt

Ta shoppingen til nye høyder

De fysiske butikkene trues av nettbutikkene, og for å overleve digitaliseringen må man tørre å tenke nytt. Butikkene må tilby noe mer til kundene sine. En følelse, en opplevelse, en personlig service som datamaskiner ikke kan levere. Se bare på disse fantastiske eksemplene! De er nærmest som kunstutstillinger å regne.

Normann Copenhagen har gjort kjelleren i sin egen conseptstore totalt rosa. Her er det interiøret som setter rammene og produktene blir valgt deretter. The apartment er konseptet hvor en leilighet fungerer som showroom for produkter til hjemmet.  Alt fra kunsten på veggene, til putene i sofaen er til salgs og kan bli dine. &tradition har valgt å bruke et gammelt fabrikklokale til å vise alle sine produkter. I the village, som både er majestetisk og rå, kommer de lekre møblene, lampene og teppene virkelig til sin rett!

 

149258_Normann10_Normann_Copenhagen_PR_foto

the apartment

&tradition

the village

Layered lanserer møbelkolleksjon!

Jeg har tidligere skrevet om de nydelige teppene fra Layered. Nå utvider de sortimentet sitt og lanserer en hel del like nydelige møbler. Liker du en litt dekadent stil og er inspirert av epoken med Art Deco, så er dette noe du bør sjekke ut! Personlig synes jeg det er utrolig flott å kombinere disse elegante og kontinentale elementene med den skandinaviske minimalismen.

Sjekk ut nettsiden her: http://layered.no/

Bildene er hentet fra den svenske magasinet Residence, FOTO: TOBIAS LUNDKVIST

layered 2 layered 3 layered layrede

 

Den perfekte bysykkelen er fra IKEA

Ikke bare er designet en innertier, men det at den er helt ensfarget og strippet for alle mulige prangende logoer, at bagasjebrettet og kurven foran på sykkelen har innslag av lyst skandinavisk tre, at det finnes mer sykkelstæsj man enkelt kan feste på, gjør at denne lekre saken her havner øverst på min ønskeliste! ikeasykkel

Tendens – Bergens eget designmagasin

Tendens er magasinet som tar pulsen på det som skjer på design-fronten i Bergen. Med Trude Vaaga i spissen er vi en liten gjeng som bidrar til at dette magasinet fylles med godt innhold seks ganger i året. Tendens er nå heldigitalt, og i tillegg til selve magasinet, så er det også en blogg som jeg anbefaler å følge med på. I forrige utgave skrev jeg om butikken LOT333. En veldig kul butikk i Bergen med en utrolig kul bakgrunnshistorie. Har du ikke lest saken sier du? Ja, da kan du bare klikke deg inn på Tendensnett.no, siste utgivelsen, juleutgaven, ligger øverst til høyre. Magasinet er ellers fylt med annet julelesestoff, blant annet juleønskene til oss i redaksjonen. God jul!

 

 

lot333   lot-333-4    lot-333-5   lot-333-6 lot-333-1

Eleganse og dekadanse med tepper fra Layered

Ønsker du å tilføre hjemmet ditt eleganse og dekadanse? Den rette hotellfølelsen får du med tepper fra Layered. Malin Glemme fra Stockholm lager de vakreste teppene du kan tenke deg! Dempede mønstre og farger kombinert med eksklusiv materialbruk gjør at de oser av kvalitet. Jeg får assosiasjoner til store parisiske herskapsleiligheter i art-decoens navn. Bare se på disse nydelige bildene som er hentet fra Layered sin hjemmeside.

layered-1layered-2layered-3layered-4layered-5layered-6

 

Glassmannen

Jeg har vært så heldig å bli kjent med denne mannen. Hvorfor han blir kalt for Glassmannen kan du lese mer om i siste utgave av Tendens, men du kan vel kanskje gjette deg til det når du ser disse bildene.

 

BB2R0594-1

BB2R0534-1-2

BB2R0528-1-2

BB2R0553-1-2

Let’s meet and eat!

Å sitte rundt et bord. Spise, drikke, prate, le, lytte, fortelle, momse, slurpe, spille, tegne, lese…. Og er det ikke enda hyggeligere med et rundt bord?Alle kommer litt nærmere…. Jeg ønsker meg et rundt bord. Et bord man bare vil bli sittende ved, selv når maten er spist opp. Et bord man kan dekke med hvit duk som subber i gulvet og en stor sølvkandelaber til spesielle anledninger. Et bord som passer akkurat til 4 – 5 i hverdagen men som kan bli stort til fest. Et bord som er mykt i kantene og som tilfører rommet runde former. Et bord som inviterer til lange samtaler og lange kvelder.

Københavns møbelsnedkerirunde bord &traditionrundt bord gubirundt bord gubi 2

Foto: Københavns møbelsnedkeri, &tradition og Gubi

Store fliser er det store!

Big and beautiful! Store fliser kombinert med malte vegger gir et rolig og rent uttrykk.  Legg merke til nisjen som er malt i en mørk farge. Lekkert.

bad store fliser

Bildet er hentet fra bloggen Creativemind http://colorfulinteriordesign.blogg.no/1448543750_smarte_lsninger_for_s.html

 

Hør her Bergensere! Rainydays are here

Som vanlig plasker det ned i denne byen vår, og man har ikke annet valg enn å ha kle seg sånn noenlunde etter været. Men det trenger ikke være allværsjakke og Ilse Jakobsen støvler av den grunn… Altså, ikke et vondt ord om noen av delene… Ilse Jakobsen har gjort en flott jobb på design og brukervennlighet, men det har vel gått litt inflasjon i de støvlene…Allværsjakker er absolutt nødvendig innimellom, men la oss være ærlig, det er ikke helt maks til skjørt eller skinntights eller smale jeans eller lang strikkis eller dressjakke eller ankelstøvletter eller pumps … ja, det passer i grunnen ikke til så veldig mye bortsett fra når man er i det sporty hjørnet, eller hur? Derfor blir jeg så himla glad når jeg finner regntøy og støvler som ser kule ut og som holder meg tørr! I fjor kjøpte jeg en regnponcho fra Rains, det tror jeg er den beste investeringen jeg har gjort på lenge.  Den kan jeg slenge utenpå det meste, den tar liten plass i vesken og jeg slipper å se ut som en snusfornuftig speiderjente Og nå, nå har jeg fått øynene opp for de fineste støvlene! De skal lanseres i januar og da får du tak i dem på Lysthuset på Os . De heter Rainydays Oslo og de skal sitte på foten min på alle rainy days to come!

Hjemmeside: http://styleagency.no/

Instagram: https://www.instagram.com/styleagency.no/ og @rainydays.no

 

rainydays 3 rainydays 4 rainydays 2

 

Loading...
X