Kategori: kjøkken

Nordnes-idyll

I siste utgave av Tendens får vi komme innenfor dørene hos Stine og Kjetil, som endelig har funnet drømmehjemmet sitt på Nordnes. Det er noen hjem man bare umiddelbart får godfølelsen i, og dette er definitivt et av dem.

Før jul ringte Kjetil til meg for å høre om jeg holdt ord… Om jeg fremdeles kunne stå for det vi hadde snakket om på reunion-festen, russ-96? Djesus, tenkte jeg. Og før jeg fikk sjangs til å rekonstruere kvelden og alle samtalene mine, så sa han. «Ja, for du sa jo vi kunne ringe deg hvis vi ville ha hjelp til interiør-ting når vi skal pusse opp.» Yey, tenkte jeg. Etter noen møter i oppussingskaoset på Nordnes, noen runder i butikker og noen timer med nesen dypt ned i allverdens interiørmagasiner, leverte jeg fra meg (ut av bilvinduet, på Klosteret, en mørk og regnfull kveld) det man trygt kan kalle et meget hjemmesnekret moodboard. «Moodboard??» Sa Kjetil, totalt uvitende om at det er det, det heter på bransjespråket, når man oppsummerer forslag til valg av farger, materialer, produkter og inspirasjonsbilder. ÅÅÅkey, tenkte jeg. Og følte meg egentlig ganske profesjonell. Jeg ble veldig varm om hjertet og ikke rent lite stolt da jeg ble invitert ned til Kjetil og Stine på besøk i nyoppusset hjem, og kunne konstatere; moodboardet hadde gjort sin misjon.

Ønsker du, eller kjenner du noen som kunne tenke seg, en sparringspartner eller veileder for et interiørprosjekt? Bare ta kontakt! Jeg hjelper gjerne, og kan tilby et langt rimeligere alternativ til etablerte interiørkonsulenter.

Se de lekre bildene som Gunn Monsen tok til reportasjen i Tendens:

Verkstedsgaten Tendens April 17-2 Verkstedsgaten Tendens April 17-5 Verkstedsgaten Tendens April 17-9 Verkstedsgaten Tendens April 17-16 Verkstedsgaten Tendens April 17-22 Verkstedsgaten Lav oppløsning-15

Kjøkken fra Epoq

Elkjøp har tatt inn fine kjøkken fra svenske Epoq. Jeg liker spesielt de sorte som har en flott matt overflate. På bildene ser de vel så fine ut som de fra HTH og Kvik. Må nok ta meg en tur på Elkjøp og se nærmere på disse.

epoq sortepoq svart

epoq blåepoq shaker

Mitt drømmekjøkken er fra Københavns møbelsnedkeri

Loading...
X