Kategori: kunst

Har du en kunstsamler i magen?

Visste du at Bergens største kunstgalleri for internasjonal samtidskunst ligger på Kalfaret? Galleri S.E ble opprettet i 1995 av Sjur og Elin Nedreaas og er et av de mest kjente privateide galleriene i hele Norge. Her finner du verk av DOLK og mange andre spennende kunstnere.  Kenneth G Wikdahl som også er medlem av Tendens Social, driver galleriet og har mange fasinerende historier å fortelle fra det litt mystiske kunstfeltet. Ja, for det er litt mystisk og litt skummelt. Høykultur liksom. Men Kenneth sier at alle kunstsamlere har startet et sted, begynt i det små, både finansmessig og formatmessig. Så har du en kunstsamler i magen, ikke vær redd for å oppsøke et galleri. Kenneth tar deg gjerne imot på Galleri S.E, og nei… du MÅ ikke kjøpe noe. Kunstfolk elsker folk som elsker kunst, så om du bare vil ta en titt, så er det heeelt greit:)

Du kan også følge galleriet på Facebook.

galleri se galleri

gallerie se

Ta shoppingen til nye høyder

De fysiske butikkene trues av nettbutikkene, og for å overleve digitaliseringen må man tørre å tenke nytt. Butikkene må tilby noe mer til kundene sine. En følelse, en opplevelse, en personlig service som datamaskiner ikke kan levere. Se bare på disse fantastiske eksemplene! De er nærmest som kunstutstillinger å regne.

Normann Copenhagen har gjort kjelleren i sin egen conseptstore totalt rosa. Her er det interiøret som setter rammene og produktene blir valgt deretter. The apartment er konseptet hvor en leilighet fungerer som showroom for produkter til hjemmet.  Alt fra kunsten på veggene, til putene i sofaen er til salgs og kan bli dine. &tradition har valgt å bruke et gammelt fabrikklokale til å vise alle sine produkter. I the village, som både er majestetisk og rå, kommer de lekre møblene, lampene og teppene virkelig til sin rett!

 

149258_Normann10_Normann_Copenhagen_PR_foto

the apartment

&tradition

the village

Verdens beste minne!

Det begynner å bli noen år siden jeg giftet meg og hadde utdrikningslag, men hver eneste dag blir jeg minnet om den dagen…Noen tenker kanskje at de aller helst vil glemme et utdrikningslag…. men mine venninner planlagte en aktivitet som gjorde at jeg fikk et varig minne. Og det er jeg så glad for!!! I glasshytten på Verftet ble det laget 14 glass. 14 personlige glass. 14 glass med 14 forskjellige signaturer. Et glass fra hver venninne. De glassene brukes hver dag, av liten og stor, til melk og til max, til hverdags og til fest. Og det er like koselig hver eneste gang når jeg sjekker i bunnen av glasset hvem som har laget det. De er ulike, de er unike, de er skjeve, de er håndlaget, spesielt til meg.

 

2015-10-26 18.15.21

2015-10-31 14.48.552015-10-31 14.44.11

Skjøre og vakre illustrasjoner Lisa Aisato

Kul kunst – av Anita Klein

Bildene til Anita Klein har motiver hentet fra hverdagslivet hennes, livet som hun deler med mannen Nige og deres to døtre. På hjemmesiden hennes kan du se både malerier, tegninger og print. Prisene varierer fra 220 til 4000 pund. Bildene er enkle, naive og varme. Titlene tilfører dem også en god dose humor og gjør at de passer ypperlig til gaver. Love it!!!

http://www.anitaklein.com/

Watching-Mad-Men

Watching-Mad-Men

 

Small-Bird-Passing

Small-Bird-Passing

The-New-Baby

The-New-Baby

The-Grandchild

The-Grandchild

sketch-for-Earrings-for-the-Wedding

sketch-for-Earrings-for-the-Wedding

In-the-Morning

In-the-Morning

Reading-in-Autumn

Reading-in-Autumn

 

Mother-&-Daughters

Mother-&-Daughters

cuddle-with-nige

cuddle-with-nige

 

Kunst til folket

Mange av mine venninner snakker mye om kunst for tiden. De vil ha noe unikt på veggen. Mange får kunst til 40 -års dagen…Er det noe med alderen? Vi har kanskje kommet dit at jobb, hus og unger er i boks, og da er det kunstens tur liksom. Jeg har kommet over noe genialt. I butikken Robot i Bergen selger de kjempefine silketrykk fra ulike kunstnere. Prisene er helt overkommelig og ligger stort sett mellom 1000,- og 2000,-. Ramme koster 249,-. Sjekk ut den kjempefine hjemmesiden:  http://roboprint.thisisrobot.com/

robot k      robot

Happy Valentine

hjerte banksy

BIRGERS OTERUTLEIE – unge lovende illustratører

Birgers oterutleie oppsummerte dagens markedssymposium i Bergen med denne illustrasjonen.

slow down                    birgers                litt mye

ferdig produkt Birger

Loading...
X