Loading...
X

Gull og paljetter!

Jeg bestemmer meg for paljettponchoen. Den har hengt i skapet siden jeg var forlover for bestevenninnen min i 2005, siden har den bare ventet på den perfekte anledning til å bli hentet frem. For når tar man egentlig på seg en paljettponcho!!! Jo, det gjør man når man er invitert på champagne og juletapas av Bergens interiørmagasin – dronning Trude Vaaga. Stedet er Urdihuset – det ultimate lysthuset. Med en taktil og visuell atmosfære man bare ikke finner noen andre plasser. Janne Gullaksen disker opp med den ene lekre salaten etter den andre, for ikke å snakke om fløyelsmyk karamellkrem med havsalt til dessert. Vi er i himmelen… den gastronomiske altså! Og hvem er vi? Et knippe freelansere for Tendens; fotografer, stylister, butikkinnhavere, skribenter, en hobbykokk, en sjefredaktør. Og som om ikke det var nok, en gjeng med livlige og fantastiske venninner. Til sammen en herlig bukett av mennesker som elsker interiør, mat, klær og andre ting som hører hjemme i et livsstilsmagasin som Tendens. Og dette har jeg ønsket meg så lenge. Et nettverk. En arena. Der min interesse kan bli noe ordentlig ut av! Jeg er jo forsynemeg  en del av en redaksjon! Som skriver ordentlige saker, som kommer ut i et ordentlig magasin, på ordentlig tykt og fint papir, som veldig mange mennesker leser – på ordentlig!!! Ja vet du hva. Da må faktisk paljettponchoen frem i lyset. Den skal på når man skal drikke champagne med byens nøkkelpersoner i bransjen….. Jeg kan bare ikke fatte at jeg sitter her sammen med dem.

2015-12-09 20.09.38 2015-12-09 20.09.58 2015-12-09 23.22.34 2015-12-09 23.21.02 2015-12-09 20.44.52

 

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>