Loading...
X

Hør her Bergensere! Rainydays are here

Som vanlig plasker det ned i denne byen vår, og man har ikke annet valg enn å ha kle seg sånn noenlunde etter været. Men det trenger ikke være allværsjakke og Ilse Jakobsen støvler av den grunn… Altså, ikke et vondt ord om noen av delene… Ilse Jakobsen har gjort en flott jobb på design og brukervennlighet, men det har vel gått litt inflasjon i de støvlene…Allværsjakker er absolutt nødvendig innimellom, men la oss være ærlig, det er ikke helt maks til skjørt eller skinntights eller smale jeans eller lang strikkis eller dressjakke eller ankelstøvletter eller pumps … ja, det passer i grunnen ikke til så veldig mye bortsett fra når man er i det sporty hjørnet, eller hur? Derfor blir jeg så himla glad når jeg finner regntøy og støvler som ser kule ut og som holder meg tørr! I fjor kjøpte jeg en regnponcho fra Rains, det tror jeg er den beste investeringen jeg har gjort på lenge.  Den kan jeg slenge utenpå det meste, den tar liten plass i vesken og jeg slipper å se ut som en snusfornuftig speiderjente Og nå, nå har jeg fått øynene opp for de fineste støvlene! De skal lanseres i januar og da får du tak i dem på Lysthuset på Os . De heter Rainydays Oslo og de skal sitte på foten min på alle rainy days to come!

Hjemmeside: http://styleagency.no/

Instagram: https://www.instagram.com/styleagency.no/ og @rainydays.no

 

rainydays 3 rainydays 4 rainydays 2

 

2 observations on “Hør her Bergensere! Rainydays are here
  1. Turtledesign

    Jeg har støvler fra Blæst, og er superfornøyd med de. De har gode såler slik at de funker også på slapseføre, noe Ilse Jacobsen ikke gjør. Produseres av Viking, så kvaliteten er på plass. Regnjakken fra Blæst derimot, er fin men dårlig kvalitet. Den ble byttet ut med en seilejakke fra Helly Hansen… Syns den er både fin og så er den jo superpraktisk. Ellers så har jeg lyst på en regnjakke fra Norwegian Rain, nå når de har kommet til damer også. Hurra for fint regntøy i og fra regnbyen!

     
    Reply

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>