Loading...
X

Old – but still shiny and beautiful

Disse julekulene. Som jeg forsiktig pakker opp hvert eneste år. Omtenksomt innsvøpt i papir hver og en. Livredd for at enda en skal knuse. De er jo så skjøre og tynne. Så gamle at de sirlige mønstrene er slitt av. Men fremdeles er de skinnende blanke. Som små skatter. Små fargeklatter. Jeg tør ikke henge dem opp på treet, der små barnehender får fritt spillerom, der de drukner blant alle andre julekuler, kremmerhus, hjerter, glitter og lys. Nei, disse må henge høyt og alene. Høyt for at alle skal se dem, høyt for at ingen skal få tak i dem, alene for at ingen skal stjele oppmerksomheten de fortjener. Disse julekulene. Snart skal de pakkes ned igjen. Omtenksomt skal de svøpes inn i papir hver og en. Så skal de få hvile et helt år. Men først skal de spre nostalgi og julestemning. Høyt, høyt oppe.

2015-12-21 10.04.00 2015-12-21 10.04.09 2015-12-21 10.04.21 2015-12-21 10.04.30

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>