Loading...
X

Jul med Karen Blixen

Hvert år kommer det et nytt tilskudd i julekolleksjonen, og for hvert år utvides samlingen til alle de som har gjort dette til sin egen juletradisjon, og gå til anskaffelse av årets julepynt fra Karen Blixen. Jeg kjøper ikke massevis av ny julepynt hvert år. Jeg liker å sette frem den pynten jeg har hatt med meg i alle år, så supplerer jeg heller med mye lys, røde roser og kristtorn. Men fra nå av kommer det i hvert fall inn en ny ting hver jul. Jeg venter i spenning på neste års julepynt fra Karen Blixen.

 

katren-blixen-7 karen-blixen-7                                    karen-blixen-6   karen-blixen-1  karen-blixen

Bildene er hentet fra Rosendahl, som er produsent og hovedsponsor for Karen Blixen Museet i Rungstedlund. For hver solgte julepynt går et fast beløp til museet for å finansiere utstillinger der.

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>