Loading...
X

Oslodeco

Oslodeco er den perfekte blandingen av nettmagasin og nettbutikk. Her får du inspirerende redaksjonelle saker og på samme side får du anledning til å kjøpe produktene du nettopp har sett så himla inspirerende bilder av. Rett og slett et genialt konsept!

Personene bak Oslodeco er Live Brekke, Miriam Brenne Karlsen, Gry Johannessen og Ida Engström Leivestad. Med denne kvartetten, som har bakgrunn fra blant annet interiørmagasin og agenturbransjen, ligger alt til rette for at dette kan bli skikkelig bra!

Sjekk ut Oslodeco her!

oslodeco

Bildet er hentet fra nettsiden til Oslodeco.

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>