Loading...
X

Har du en kunstsamler i magen?

Visste du at Bergens største kunstgalleri for internasjonal samtidskunst ligger på Kalfaret? Galleri S.E ble opprettet i 1995 av Sjur og Elin Nedreaas og er et av de mest kjente privateide galleriene i hele Norge. Her finner du verk av DOLK og mange andre spennende kunstnere.  Kenneth G Wikdahl som også er medlem av Tendens Social, driver galleriet og har mange fasinerende historier å fortelle fra det litt mystiske kunstfeltet. Ja, for det er litt mystisk og litt skummelt. Høykultur liksom. Men Kenneth sier at alle kunstsamlere har startet et sted, begynt i det små, både finansmessig og formatmessig. Så har du en kunstsamler i magen, ikke vær redd for å oppsøke et galleri. Kenneth tar deg gjerne imot på Galleri S.E, og nei… du MÅ ikke kjøpe noe. Kunstfolk elsker folk som elsker kunst, så om du bare vil ta en titt, så er det heeelt greit:)

Du kan også følge galleriet på Facebook.

galleri se galleri

gallerie se

Leave Your Observation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>